• Poszterek - EU Ecolabel, FSC®
Item 1 of 3

Vásároljon 5 poszterek, fizessen 3*

*(A legolcsóbbat kínáljuk). Az ajánlat ig érvényes. 23/6. 

Általános szerződési feltételek

1. Vásárlások

Megrendeléskor a vásárlásra vonatkozó megállapodás csak akkor jön létre, ha a Hambedo e-mailben visszaigazolja a megrendelést. A megrendelés visszaigazolását a Hambedo adatbázis manuális ellenőrzés nélkül automatikusan létrehozza. Olyan hiba esetén, mint az ár, a szállítási idő stb.,
fenntartja magának a jogot, hogy ezt a tény után kijavítsa.

Legalább 18 évesnek kell lennie ahhoz, hogy jóváhagyott megrendelést leheljen az oldalunkon.

A Hambedo fenntartja magának a jogot, hogy kijavítsa a nyomtatási hibákat. Minden képinformációt példaillusztrációként kell tekinteni; termékek nem garantált, hogy ugyanolyan pontos megjelenését és állapotát, mint a példa kép.

2. Ár

Minden ár tartalmazza az ÁFÁ-t 25%. A megrendelés visszaigazoltsága esetén az árak csak a Hambedo hatáskörén kívül es körülmények között módosíthatók, mint például (de nem kizárólagosan) a nyersanyagárak, a valutaváltozások vagy az áfa változása.

3. Szállítások – Szállítási idő

A szállítás 39 EUR-nél nagyobb megrendelések esetén ingyenes. Más megrendelések esetén a szállítás 6.95 EUR.

A szállításokat DHL-en vagy postai úton küldjük. A szállítási idő általában 2–5 munkanap.

Szállítási kockázat:
Felelősséget vállalunk a szállítás során a szállítás során a szállítás során felmerülő kockázatokért, azaz annak kockázatáért, hogy az áru megsérül vagy elvész a raktárunkból a szállítási helyre történő szállítás során. Ön vállalja a kockázatot a hozzánk történő visszaküldési küldemények esetében.

Megoldatlan oders:
Ha nem igényeli a csomagját, fenntartjuk a jogot, hogy legfeljebb 200 SEK díjat számítsunk fel a szállítási és szállítási költségekért.

4. Fizetési lehetőségek

A Hambedo minden árat áfa-val együtt jelent. A szállítási költségek érvényesek. A megrendeléskor semmilyen más adót vagy díjat nem adunk hozzá.

Minden kifizetés tanoncunkon, a Klarnán keresztül történik.

A visszatérítésre a visszaküldési kérelem kézhezvételétől és jóváhagyásától számított 14 munkanapon belül kerül sor.

Minden hamis vagy csalárd megrendelést jelenteni kell a rendőrségnek; minden lényeges információt megadunk, mint például az IP-számokat és egyéb lényeges részleteket.

A Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Svédország együttműködésével a következő fizetési módokat kínáljuk Önnek. A fizetés a Klarna-nak történik.

 • Fizetés [14] napokban: A fizetési időszak az áru vagy a jegy/ a szolgáltatás rendelkezésre állási dátumától számított 14 nap. A teljes részvételi feltételeket azokon a piacokon találja, ahol ez a fizetési mód elérhető itt:  Egyesült Királyság Németország Svédország,

  Norvégia,

  Dánia Finnország,

  Ausztria Svájc és a Hollandia .

 • Finanszírozás: A Klarna finanszírozási szolgáltatásával rugalmas vagy fix havi részletekben fizetheti ki a vásárlást a pénztárnál meghatározott feltételeknek megfelelően. A részletfizetés minden hónap végén esedékes, miután a Klarna külön havi számlát nyújtott be. További információ a Slice It-ről, beleértve a feltételeket és a standard európai fogyasztói hitelinformációkat, amelyeket itt talál azon piacok esetében, ahol ez a fizetési mód elérhető:  Ausztria , a  Egyesült Királyság Németország Svédország,

  Norvégia,

  Dánia és  Finnországban .

 • Közvetlen banki átutalás: Elérhető Németországban, Ausztriában, Belgiumban, Olaszországban, Spanyolországban, Lengyelországban és Hollandiában. Számláját közvetlenül a megrendelés elhelyezése után terhelik meg.
 • Beszedési megbízás: Számláját az áruk vagy jegyek/ a szolgáltatás rendelkezésre állási dátumának elszállítása után, illetve a közölt határidőknek megfelelő előfizetés esetén terheljük meg. E-mailben értesítjük a dátum(oka)t.
 • Kártyás fizetés: Elérhető Svédországban, Németországban és Ausztriában. Az összeg a kártyáján lesz lefoglalva, és az áruk vagy jegyek/ a szolgáltatás elérhetőségének dátuma után kerül megterhelésre. Előfizetés esetén az összeget a közölt határidőknek megfelelően terhelik meg.

  A fizetési módok Fizetés [14] napokban, szelet ez és a beszedés csak akkor áll rendelkezésre, ha a pozitív hitelminősítés. Ebből a célból a megrendelési folyamat és a vásárlás kezelése során továbbítjuk adatait a Klarna-nak egy cím- és hitelellenőrzéshez. Csak a hitelképesség-ellenőrzés eredménye alapján kínáljuk önnek a rendelkezésre álló fizetési módokat.

  A Klarna-val és a felhasználói feltételekkel kapcsolatos általános információk országonként a klarna.com. Az Ön személyes adatait a vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak és a Klarnas adatvédelmi nyilatkozatában található információknak megfelelően kezeljük.

5. Elállási jog és 30 napra szóló nyílt vásárlás

A Hambedo AB-től történő áruvásárlássorán az ügyfelek jogosultak az elállási joguk (az áru visszaküldésének vagy a vásárlási szerződés felmondásának joga) gyakorlására az összes vonatkozó jogszabálynak, például a (2005:59) svéd távtávú szerződésekről szóló törvénynek (Distansavtalslagen)vagy más alkalmazandó jogszabályoknak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy önnek joga van lemondani a vásárlást úgy, hogy a jóváhagyott csatornákon keresztül üzenetet küld a Hambedo AB-nak a tétel megvételétől számított 14 napon belül (ez a 14 napos időszak az elállási jog gyakorlásának határideje).

Ezenkívül a Hambedo AB 30 napos nyílt vásárlási időszakot kínál.

Ha szeretné gyakorolni elállási jogát, kérjük, forduljon a Hambedo AB-hez. A legegyszerűbb módja annak, hogy kapcsolatba Hambedo AB keresztül a "fiók" oldalon Hambedo AB honlapján. Ezen az oldalon létrehozhat egy esetet, és beszerezheti a visszatérési számot. A visszáruszám célja, hogy megkönnyítse az azonosítást és
a visszatéréséhez. A Svéd Fogyasztóvédelmi Ügynökségtől (Konsumentverket)rendelkezésre álló megfelelő kitöltésével a Hambedo AB-t is értesítheti a vásárlástól való elállási szándékáról. Ezt követően a Hambedo AB-nek kell elküldeni. Az űrlap itt található:
http://publikationer.konsumentverket.se/sv/publikationer/lagarregler/lagar/2angerblankett.html.
Küldje el ezt az űrlapot a Hambedo AB-nek az alábbi "Kapcsolat" cím alatt felsorolt címen keresztül.

Az elállási jog gyakorlása során minden árut vissza kell küldeni a Hambedo AB-nak attól a naptól számított 14 napon belül, amikor Ön értesítette a Hambedo AB-t e jog gyakorlásának szándékáról.

Az áruért kifizetett összeget, beleértve az eredeti szállítási költséget is, 14 napon belül visszatérítjük, attól a naptól számított 14 napon belül, amikor a Hambedo AB megkapta az elállási jog gyakorlásának szándékáról szóló értesítést, attól függően, hogy a Hambedo AB az adott határidőn belül megkapta a megadott terméket, vagy hogy valamilyen bizonyítékot szolgáltattak az áru megfelelő elküldéséről. A visszatérített összegek az eredetileg használt fizetési módtól eltérő módon bocsáthatók ki.

Önnek joga van az árukat az említett áruk jellemzőinek vagy működésének meghatározásához szükséges mértékben megvizsgálni. Előfordulhat azonban, hogy a Hambedo AB-t kompenzálnia kell az ilyen vizsgálattal járó áruk értékcsökkenése miatt. Ilyen kompenzációra akkor lehet szükség, ha a terméket
tulajdonságainak vagy funkcióinak meghatározásához szükségesnél nagyobb mértékben használják vagy kezelik. Ez a kompenzáció a cikk teljes eladási árának felelmeg.

6. Panaszok

A svéd fogyasztói értékesítési törvény (Konsumentköplagen)szerint Önnek, mint ügyfélnek joga van panaszt tenni az áru átvétele után három (3) évig. A Hambedo AB betartja a svéd fogyasztói értékesítési törvényt, továbbá egy éves garanciát kínál ügyfeleinknek.

Hambedo minden szállítmányt ellenőriz, mielőtt elküldené. Abban az esetben, ha egy tétel még mindig sérült, vagy az érkezésekor helytelenül küldték ki, vállaljuk, hogy a hibát díjmentesen orvosoljuk.

Az általunk helytelenül szállított vagy sérült termékeket kicseréljük.

Érvényes visszaküldés esetén a Hambedo AB fizeti a visszaküldés költségeit. Ha azonban több árut rendelt, mint amennyit visszaküldött, a Hambedo nem felelős a teljes szállítási költség visszatérítésáért.

Vita esetén követjük a Svéd Nemzeti Fogyasztóvédelmi Tanács (Allmänna reklamationsnämnden) ajánlásait.

7. Személyes adatok

A Hambedo AB az ügyfél megrendelésével vagy weboldalával kapcsolatban a személyes adatokat az összes vonatkozó adatvédelmi jogszabályoknak és adatvédelmi irányelveinknek megfelelően dolgozza fel. Az adatvédelmi irányelveinkre/személyes adatokra vonatkozó irányelveinkkel kapcsolatos további információkért kattintson ide.

8. Garancia

A Hambedo AB minden olyan terméket elad, amelyre egy éves garanciával rendelkezik. A termékgarancia a garanciális időszak alatt fellépő működési hibákra vonatkozik. A számla/jótállási igazolás az egyszerűség kedvéért ugyanaz a dokumentum. Ez a dokumentum a megrendelés részeként érkezik a szállítmányhoz. Kérjük, őrizeje meg ezt a dokumentumot
a garanciához való érvényesítéshez vagy a panasz kihirdetéséhez szükséges.

9. Szállítási késedelmek

Ha késedelem merül fel a megrendelés kézbesítésével kapcsolatban, e-mailben értesítjük Önt. Az ügyfeleknek jogukban áll visszavonni a vásárlásokat a szállítási késedelmek esetén. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy teljesítsük a parancsát. Előfordulhatnak azonban olyan körülmények, amelyek lehetetlenné teszik a megrendelés teljesítését, például amikor beszállítóink nem képesek teljesíteni velünk szembenvállalt kötelezettségeiket. Ilyen esetekben fenntartjuk a jogot arra, hogy mentesítsük magunkat minden kártérítés alól az ügyfél számára a késedelmes szállítás miatt.

10. A szerződés megtéríthető megszegése (vis maior)

A szerződésszegés akkor menthető meg, ha az abban meghatározott szerződés teljesítésének képességét vagy az abban meghatározott tevékenységeket a megbízott fél hatáskörén kívül álló körülmény akadályozza. Ezek a jogsértések olyan tevékenységekre vonatkoznak, amelyeket a fél általánosságban vagy a szerződés kötésének ideje alatt ésszerűen nem tudott volna figyelembe venni; olyan körülményekre is vonatkozik, amelyek következményeit ésszerűen nem lehetett volna elkerülni vagy leküzdeni. Ilyen például (de nem kizárólagosan): háborús cselekmények, természeti katasztrófák, munkaügyi sztrájkok, közlekedési balesetek, zord időjárás és tűz.

Ha az akadály csak átmeneti, a szerződésszegés mindaddig megbocsátható, amíg az ésszerű, tekintettel arra, hogy az akadály milyen következményekkel jár a fél szerződéses megállapodásainak teljesítésében való akadályozásában.

A Hambedo AB nem vállal felelősséget a késedelmes szállításból eredő többletköltségekért.

11. Cím és a megállapodás feltételei

Hambedo AB
Olofsdalsvägen 10
302 41 Halmstad között
Org no: 559048-2633
ÁFA: SE559048263301

E-post: info@hambedo.com

  Item 1 of 0
  Poszterek - EU Ecolabel, FSC® Produced in Sweden
  Ingyenes házhozszállítás Minden 39€ feletti megrendelés esetén
  Egyedi művészek A világ minden tájáról
  100%-ban biztonságos fizetés Biztonságos fizetés a Klarna-val